Blod, svett och dårar!!!
Av och med la´Anita och Gajoni

Fartfylld varieté-underhållning för de vuxna som bestämt sig för att ha roligt. 40- eller 50-årskalas, firmafest eller jubileum...spelar ingen roll om man är beredd att skratta!

Innehåller det mesta: trolleri, illusioner, eldslukning, sång och romantik. Allt naturligtvis genomsyrat av massor med komik och humor.

Vi ställer alla föreställningar på ända, och för omväxlings skull drar trollkarlen det kortaste strået. Han får själv, trots protester, utstå de obehag som kvinnliga assistenter i alla tider normalt genomlidigt utan att klaga.

TIDLÖS UNDERHÅLLNING

Medeltid
Barock
1700-tal
Sekelskifte
m.m.

Infiltratörskomikerna ”Sigvard och Helmer”

Med dessa herrar infiltrerande bland serveringspersonalen, garanterar vi er en oförglömlig kväll där vad som helst kan hända!

Dom är inte bara komplett inkapabla att följa alla servitörens oskrivna lagar…
Dom är dessutom kapabla till nästan vad som helst!

Avslutningsvis kryddar de gärna er fest med en professionell show med mycket humor, eldslukning, trolleri och annat som hör stunden till!

”BANG I PYGGET”

 Ny fantastiskt rolig middags underhållning, som är kraftigt inspirerad av den världsberömda och kultförklarade TV-serien Fawlty Towers.

Vi tar över Ert hotell eller konferensanläggning för några timmar och låter Era gäster få uppleva ett verkligt personligt och annorlunda omhändertagande från ägarna Bertil och Sigbritt, gästarbetaren Mauno från Rovaniemi och allt i allon Molly.

Vi garanterar att Era gäster kommer att komma ihåg vistelsen hos Er som udda och speciell, men framför allt, angenäm.

 Bertil och de tre andra skådespelarna/komikerna planterar intrigen vid fördrinken och fortsätter sedan under hela middagen. Gästerna kommer t.ex. att få uppleva den oförglömliga scenen, när Mauno kryper runt bland borden och letar efter sin skunk, samt en massa andra roliga förvecklingar.

Då skådespelarna även har mångårig erfarenhet från Varieté, Cirkus och Revy så avslutar naturligtvis Bertil och hans personal med en fullödig varietéföreställning!

Programform; komisk middagsunderhållning med tillhörande varietéföreställning.
Kan spelas på så väl konferens- eller hotellanläggningar, herrgårdar, slott eller koja
Längd ca: 2.5 timmar
Antal medverkande; 5 st